Referenties

Ongeveer 1 jaar geleden kwam ik bij Tineke helemaal in zak en as. Het jaar daarvoor heb ik een beroerte gehad en daardoor mijn baan kwijt geraakt. En nu wilde mijn vrouw na 30 jaar huwelijk scheiden. Ik was helemaal de kluts kwijt had geen contact met mijzelf voelde alleen maar pijn en onmacht. Voor die tijd had ik nog nooit van een Hartencoach gehoord en wat zo iemand doet. Ik heb toen een intake bij haar gedaan en merkte meteen dat zij me wel verder kon helpen.

Tineke werkt van uit het Hart waardoor er een vertrouwde en open sfeer ontstaat waardoor ik mij kwetsbaar durfde op te stellen en zonder oordeel leer te kijken en onderzoeken wat er leeft. Door deze unieke manier van benaderen en spiegelen heb ik ontdekt ik speciaal ben en de kracht in mij zit.

En door verschillende tools en huiswerk wordt ik geactiveerd om deze kracht naar boven te halen. Gaandeweg het proces ben ik mijzelf op een liefdevolle gaan zien en ervaren. Ik voelde de levens energie weer toenemen en mij krachtig worden. Kan nu beter de signalen zien en weet u waar de struikelblokken liggen en de verleiding tot zelfmedelijden.

Ik kan terug kijken op een mooie en leerrijke periode. Met een coach die proffesioneel, liefdevol, gepassioneerd te werk gaat. Tineke gaf mij de volle aandacht en voldoende tijd om te ervaren en voelen wat elke fase in het proces bij mij los maakt. Ze was er voor mij gedurende het hele proces ze begeleidde mij met al haar kennis en Hart.

Dankjewel lieve Tineke voor je steun , geduld, inspiratie, advies. Dankje dat ik deze weg samen met jouw mocht gaan.

Lajos Nagy / april 2018

Door de coachings van Tineke heb ik blokkades op kunnen ruimen en heel veel inzichten gekregen. Ze weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor kon ik in korte tijd grote sprongen maken.

Doordat ik nu goed in mijn vel zit kan ik me compleet op mijn business focusen. Ben daar super dankbaar voor!

Ilse Bink / april 2018

Ik heb mijn sessies met Tineke afgerond. Wat een bijzonder mooie ervaring het heeft mij leven op vele gebieden drastisch verbeterd. mijn gezinsleven bloeit weer helemaal op en ik als persoon ben sterk geworden.

De manier waarop ik geholpen ben is bijzonder mooi er werd aangepakt wat ik nodig had op dat moment. Er werd mij niet verteld Hoe ik het moest aanpakken maar ik kreeg zelf de inzichten.

Dank je wel Tineke voor deze mooie inzichten die dagelijks te gebruiken zijn. Dank je wel dat je mij in de spiegel liet kijken en mijn mooie kanten weer naar boven heb gehaald.

 

Diana Verhaalen / november 2015

hoe heb ik het ervaren: confronterend, maar ik gaf er mij toch aan over. impact: het zet je aan tot anders denken en handelen… het resultaat was onverwacht goed

Mathy Verheijen / april 2015

 

 ……Ik vond het eigenlijk spijtig dat er geen vierde keer kwam, ik denk dat bepaalde mensen daar echt wel nood aan hebben. Wat Tineke met mij had gedaan wou ik ook doen, ben zelf ondertussen met de opleiding gestart dus voor mij is dit ook een beetje proberen. Er zullen natuurlijk ook mensen zijn die met 6 beurten niet genoeg hebben, misschien zijn er wel mensen die dit aanzien als hobby/ me time/ vertrouwenspersoon.

Als slot van mijn derde sessie kreeg ik aansluitend deze tekst van Tineke, heb hem afgedrukt, mijn Amaryllis erbij, ingelijst en staat nu voor mijn partner en mijn neus. Ik kocht in het verleden al gemakkelijk deze bloemen in alle kleuren maar moet zeggen door de derde sessie, heel gemakkelijk, mijn geschenk voor waar ik nu sta de rode, staan in de woonkamer, mijn steun en toeverlaat.

Dank je wel Tineke voor jouw mooie prachtige werk.

Als slot de tekst die ik heb gekregen:

als een krachtige bloem

recht en fier, sier jij je ziel alsof je viel, maar je boog

altijd keek je omhoog, met amarelisrood in je hart

het lot dat steeds tart

toch blijf je klimmen omhoog naar de zon

zij die jouw kracht en schoonheid in al haar pracht zien kon

bijna kijkt haar schittering je in de ogen,

sta je weer fier en recht, opgetogen

geloof in wie je bent, geloof in jezelf, in iedereen die achter je staat

die jou echt kent,

hou nog even vol,

blijf nog even groeien,

en kijk uit naar het mooie moment

dat jij zal gaan bloeien

G. Heijninck mei 2015