Tarieven

 Hoeveel gesprekken heb ik nodig? Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van de vraagstelling. Gemiddeld zijn zo’n 6 gesprekken nodig om je doelen te behalen, soms zijn 1 of 2 sessies ook voldoende om een gerichte vraag te onderzoeken en in beweging te komen. In overleg stellen we het aantal gesprekken vast. Een follow-up gesprek na enige tijd is een vaak een goede optie.

 

Tarieven en vergoedingen

 

Intakegesprek  €  65,00  (60 min.)
Workshop I feel good focus  €  69,00  –
Wandelcoaching*  €  60,00  (60 min.)
Volle kracht coaching vanuit het hart  €  90,00  (60 min.)
meer uit mezelf / meer uit mijn relatie  €  90,00   (60 min.)
Pakket naar keuze 6 gesprekken + intake  € 500  (7 x 60 min.)
kortingskado / proefpakket Januari  € 250  (4 x 60 min.)

*  Wandelcoaching is een methodiek waarin op een ongedwongen manier tot inzicht gekomen kan worden met betrekking tot een bepaald onderwerp. 

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wil je weten wat Indicoaching voor jou kan betekenen? Of wil je je aanmelden voor jouw kortingskado? Laat het me weten door je gegevens achter te laten via e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat jouw eerste stap kan zijn. Rechtsonder in het oranje vak vind je de mogelijkheid om je aan te melden hiervoor.

Wil je meer weten?

Vraag je je ook weleens af hoe je een situatie het beste kunt aanpakken of heb je behoefte aan wat extra kennis over een bepaalde situatie die in je leven speelt? Ik bied een pakket aan waarin je tools krijgt om deze situatie te lijf te gaan zodat je weer grip op de situatie krijgt. Vaak missen we net een klein stukje om het weer helemaal zelf aan te kunnen dan is het fijn als je ondersteuning krijgt. Benieuwd hoe je de situatie weer de baas kunt? Stuur me een kort mailtje met je vraag en ik bel je terug. Of meld je aan voor je pakket naar keuze. Ga het aan en zie de resultaten op korte termijn van hartcoaching. Een leuker leven is een keuze. Liefs tineke