Wie ben ik?

Ik ben Tineke, Life coach, dichter, artiest, schrijfster, amateur keukenprinses, liefhebster van schoonheid, vrouwelijkheid en levensgenieter. Ik zie mezelf in de eerste plaats als een inspirator en motivator. Ik heb een groot deel van mijn leven in onbewustheid geleefd waarin ik me veel op het ongewilde richtte. In een periode van weinig energie  en met als dieptepunt een toekomst view waarin mijn perspectief beneden 0 was gedaald ben ik aan mezelf gaan werken en heb uiteindelijk een bepalende beslissing in mijn leven genomen. Ik zou naar binnen gaan kijken. Ruim 7 jaar geleden ben ik de coachopleiding van Health Balance gaan volgen. Met mijn achtergrond en de nodige levenservaring maakte ik in deze opleiding ontzettend grote sprongen. Het gevoel van ruimte en ontspanning dat ik hierin ervaarde kan ik alleen omschrijven als een stuk geluk dat ik op deze manier heb weten te creëeren in mijn leven. Geen gevoel dat na een poos weer wegzakt maar werkelijke verandering in wie ik ben  en hoe ik de wereld beleef.  Positiviteit en gedachtenkracht zijn hierin key. Dit ervaar ik nog iedere dag.

 

Ik wil al mijn geluk, ervaring en kennis met je delen, want ik geloof dat de wereld mooier wordt als we elkaar omhoog tillen “
 
Liefs Tineke

Wil je meer weten?

Vraag je je ook weleens af hoe je een situatie het beste kunt aanpakken of heb je behoefte aan wat extra kennis over een bepaalde situatie die in je leven speelt? Ik bied een pakket aan waarin je tools krijgt om deze situatie te lijf te gaan zodat je weer grip op de situatie krijgt. Vaak missen we net een klein stukje om het weer helemaal zelf aan te kunnen dan is het fijn als je ondersteuning krijgt. Benieuwd hoe je de situatie weer de baas kunt? Stuur me een kort mailtje met je vraag en ik bel je terug. Of meld je aan voor je pakket naar keuze. Ga het aan en zie de resultaten op korte termijn van hartcoaching. Een leuker leven is een keuze. Liefs tineke